nuff

Thursday, May 5, 2011

Menang Contest + Senyum Lebar = Mengantuk

tetiba rasa riak dan takbur pulak~
tak baik..... tak baik.... ini rezeki Allah bagi. kalau Dia tak izinkan, U tak an dapat pun benda ni okay~
last time I join contest ini.
dan ini pulak entry I untuk contest tu.

bila tarikh contest dah tamat, I pun pergi lah menjenguk blog penganjur ( Misz Ein)
rupa-rupanya I tersenarai antara 3 pemenang utama.
alahai terbangga diri pulak.
senyum melebar lah I..... apa lagi~
tak caya? tgk result dia

tgk I senyum~ cukup lebar tak?
apa??!!
tak cukup lebar?
okay, jap....
I senyum botol-botol betul-betul sampai ke telinga ea.

dengan kepala botak tu...... gambar I masa I berusia -30. 
tu gambar masa sebelum kelahiran yang sekarang ni.
hahahaha......

thnx to Misz Ein~

p/s: eh, Bro suruh update pasal gathering besar-besaran yang akan diadakan di KL nnt. u olz join ker? I nak join.....tapi I baru je balik JB, ada tak blogger JB yang sudi tumpangkan I pergi sana. jom kita g sana jom. kalau tak silap, kak mirror n bro eddie ada kat JB.hehehehe....
more info~ CLICK HERE.


NGANTUK LAH~ NAK TIDUR PETANG JAP.

6 000 kritikan hebat!:

miey anna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat r kak tasha skrg ni..biler mo tlong adik fhami irezumi tuuuu???hehe

BRO_MONDAY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miss tasha : TAHNIAH!!!! lama dah ai x join kontez...koh koh koh

Cikbeyla Nabiella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah! congrate.

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah...!! k.tasha.. jom join contest vintage photography pulak.. I tagged u..

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wOw! tahniah tasha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...