nuff

Wednesday, December 1, 2010

make over~

sekali lagi ai nak mulakan post ini dengan.....
kenapa?
regret atau sama juga dengan menyesal pasal tak amik gambar sebelum
untuk tempat-tempat yang sedang di renovate make over sekarang.

untuk kali ini, dah masuk kali ke dua balik rumah dengan rumah yang tunggang langgang sedang di renovate.
tapi kali ni renovate kecil-kecilan jer....
last time renovate tingkat atas untuk jadikan bilik ai and bilik my brother sama saiz.
sekarang pula, ubah sikit pemandangan kat intro rumah ni.
hehehehe

siapa interior design nye?

my mom la interior design terkemuka dalam rumah ni.
hahahaha.....
ai mmng percaya yang my mom ni creative.
apa-apa pun yang cantik dalam rumah ni....
orang yang patut dan wajib di puji adalah 
MY MOM!!!

HAHAHAHA....

SO, nanti ai upload gambar-gambar sedang dan selepas make over ya.
sebab gambar sebelumnya lupa nak amik.
hehehe...

maafkan kami penunggu gua.

p/s: nampaknya ai dah hutang 2 gambar dengan u olz....harap bersabar yer. sesungguhnya Tasha sangat pemalas sangat sekarang ni sejak balik ke Home Sweet Home dia.
hehehheeh

4 000 kritikan hebat!:

Dilla Raffe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cayalah Cekmek Molek :)) dah bleh lawan Eric Leong ni ;p hehehe

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...tau tak per.....bukan stakat eric leong, memang kalah semua international interior design. hahaha

Dilla Raffe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..bakat terpendam tuh ;)

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau xper..... dulu kecik2 agaknya nenek sha tak mampu nak hantar pegi belajar kat skolah designer. ada ker skolah designer? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...