nuff

Saturday, December 4, 2010

cerita Bollywood

bila hari sabtu, tv2 dan tv3 ada cerita hindustan.
my dad kata dalam rumah ni bila ada along je baru ada orang tengok cerita hindustan.
hahahahaha....

hari ini hari sabtu, ai dah sental cerita hindustan pukul 12.30 tadi dan bersambung cerita hindustan kat tv3 pukul 2ptg td. dan diteruskan dengan cerita lumba kereta tajuk pe tah kat AXN channel. hahahaha.....

ai mmng gila TV.

and kalau ada yang lom tau.... tapi kalau dah lama tau tu anda sangat bagus yer!

American Next Top Model (ANTM) dah masuk circle 15. jangan lupa tengok kat StarWorld. (bila balik rumah jer baru ai layan TV. kalau kat UKM, ai layan internet dari buka mata sampai tutup mata balik smula)
ini pemenang ANTM circle 15

Tasha's

dan anak siapakah di Amerika yang mendapat perhatian no. 1?????

Anak-anak President OBAMA yang dikawal rapi 24 jam. hahahaha....
tapi yang menariknya, anak-anak Beckham and posh balik dari sekolah akan diambil oleh ayahnya dengan menaiki kereta mewah dan diiringi 2 buah kereta pengawal. hamik ko!
hahahahaha......

1 000 kritikan hebat!:

Cik Mun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Prefer Kayla tp malangnya dah out. Hurm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...