nuff

Thursday, December 16, 2010

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL


thanx to Deqdeq yang tag ai untuk join contest ni, kalau tak.... ai pun tak tau.
hehehe....
sape yang tak nak hadiah yang macam best ni kan?
ai suka sangat-sangat kalau orang nak bagi ai hadiah. ai kan muka tak malu. tapi ni, kene berusaha pulak untuk dapatkan hadiah. pun boleh~~~~
asalkan namanya hadiah. hahaha....

actually, terus terang la ai cakap, ai tak tau pun ape kebenda la iPod shuffle ni. yang ai tau, iPod barang dari jenama iPod. naifnyer kan????
kalau Mr.Cool bagi ai hadiah ni agaknya apa la yang ai buat dgn bnda ni agaknya kan? ai rendam dalam air kot.
MEREPEK!!!!!! takkan la ai nak buat macam tu..... ai dah kaji sikit dah pasal iPod Shuffle ni kat http://www.apple.com/ipodshuffle/

macam best!!! bukan macma best lagi!!! mmng best giler kot. dah la comel. 
and boleh pulak benda comel ni keluarkan lagu. rupanya bnda ni ala-ala Mp3 la g2 ek. (ish2.... jakun betul budak Tasha ni) saje je buat-buat jakun.lalalalala~

ai memang suka lagu, ai tak boleh hidup sunyi sepi tanpa lagu untuk lebih dari 24jam. apa nak jadi???? keras aje tak ada muzik. wawawawa.....

Mr. Cool........ ai dah penuhi syarat x?
coz ai confuse sikit dengan syarat ni 6, 7 and 8 tuh.
maklum lah.... ai ni lembap sikit. pasal masa exam Bahasa Melayu dulu ai selalu kene demam panas (hahahaha....alasan!!!! jangan percaya budak gila ni)

ntah pape ntah Tasha ni. menakutkan orang aje. macam pesakit yang ada double personality ajer.


syarat-syaratnyer:


1. Jadi flower Mr Cool (dah)
2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda )    (dah. saya bernombor 36)
3. Korang klik Share button facebook (  pasti nombor giliran anda )   (dah.saya pengeshare no 47)

4. Buat satu Entry yang menarik dan pastika ada 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' pasti letakkan banner diatas..(dah. ada kat atas tu)
5. Pastikan ada tag member korang sekurangnya 5 orng atau lebih terpulang pada korang...


6. Pastikan anda letakkan link referrer anda dalam setiap entry anda siapa yang Tag anda.

deqdeq yang tag ai
7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeor[@]gmail.com
8. emailkan no giliran exchange link dan nombor korng yang dh share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah)
9.Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak
10.siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool
11.Warga negara malaysia yang menetap di malaysia sahaja..
  



pada rakan2 yang nak tau pasal hadiah yang hebat ni, sila klik sini

2 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah 2 org tag contest ni blom lg sudahkan. thanks tasha

MEOR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks Tasha coz sudi join GA ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...