nuff

Monday, December 6, 2010

pulang dari haji

semalam my grandmother  pulang dengan selamat dari Tanah Suci.
alhamdullilah.... pegi selamata, balik pun selamat.
semua nya dengan izinNya.

masing2 dapat hadiah dan buah tangan daripada my grandmother.
tapi apa yang menarik adalah cerita-cerita yang my grandmother lalui kat sana.

suke sangat mendengar cerita-cerita ornag yang baru ulang dari Mekah.
insya-Allah aku akan ke sana juga.

aku pernah bermimpi yang aku dapat masuk dalam Kaabah.
apa la agaknya maksud mimpi tu kan??

and bertambah menarik, bila my family pergi amik my grandmother kat airport Senai, diorang jumpa  Saiful Bukhari.  siapa tu???
dia yang kes liwat dengan Anuar Ibrahim tu lah....
masa family jumpa kat sana, semua orang macam tertutup hati dia yang dia ni saiful yang slalu kluar berita tu.
lepas dah balik rumah, baru masing2 teringat.
alamak.... ruginya tadi tak amik gambar dia. (perlu ker amik gambar dia???)
tak pe la kot..... mungkin tuhan nak kasi dia relax. balik dari Haji tak kene kejar dengan mana-mana paparazi yang tak bertauliah. hehehehehe.....

pape pun, semalam dapat jumpa my grandmother setelah sebulan dia ke Tanah Suci. and makanan kat rumah my grandmother adalah superb! dah macam raya. hahahhahahaha.....

gambar yang dijumpai semasa pencarian dengan miss google

sampai hati orang tu edit gambar Mohd Saiful Bukhari Azlan sampai jadi kat sbelah kanan ni. ish2....

2 000 kritikan hebat!:

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hi Tasha..

Tutriol yg awak minta tu I dah buat di entry ini :

http://sam-puansyurga.blogspot.com/2010/12/mematikan-fungsi-right-click.html

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mimpi yang baik.. Moga2 maksudnya juga baik yer tasha. Bukan semua org dapat mimpi masuk Kaabah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...