nuff

Wednesday, December 22, 2010

Tasha jadi model?

hari ini, bangun pagi2 gosok gigi, pergi mandi, gosok baju, make up and pergi bangunan canselori UKM untukjadi model UKM.
model ker????

alahai, photo shoot untuk iklankan UKM pada orang ramai bila ada Education Exhibition la gitew~

ada la dalam 13 orang model yang mana majoriti adalah student UKM dari degree hinggalah Ph.D student.

and apa yang menariknya masa sebelum pergi photo shoot tu, ai pandang ada sorang awek ni, apasal macam familiar giler tapi confirm la dia tak knal ai and ai pun tak kenal dia.



kenal x?

rupanya ada la sorang kakak ni bagi tau yang awek ni pemenang Gadis Melayu 2. owh...patut la macam familiar..... actually ai tak follow rancangan Gadis Melayu 1, 2 @3. tapi mungkin yang buatkan ai familiar sangat muka dia pasal masa awal2 kemenangan dia dulu mest la gambar dia terpampang sana sini. betul tak????

mungkn sebab tulah ai rasa macam kenal. macam mana orangnya? dah nama pun pemenang gadis melayu kan.... so, baik lah! nampak macam lemah lembut (sebab tak pernah kenal rapat kan...)

masa photo shoot tu, mula dari pukul 10 sampai pukul 11.30pg.
banyak juga gambar di ambil, pindah sana, pindah sini.letih juga la..... dah la panas. cair make up mak nox. hahahaha....

tak tau  la kalau muka ai ni cukup photogenic tak untuk dipilih sebagai best shoot. jadi muka duduk blakang2 pun jadi la..... kalau pergi education exhibition, pergi kat booth UKM, kalau ada muka ai maka dah cukup "cun" (bak kata photographer) dah tu. haahaha....

tak kesah lah. ai tak amik gambar sekitar sesi fotografi tadi pasal ai tak bawa pape pun, berlenggang ajer. beg ai dah tinggalkan dalam kereta pasal dalam UKM aje kan..... hehehehe.... nnt kalau ai jumpa gambar ai dlm laman web UKM, mest ai syok sendiri macam haram nak tayang-tayang dalam FB and blog. (giler punyer tak malu. hahahahaha.....)

balik dari photo shoot, kitorang disuruh lunch dulu sebelum balik. and after lunch, ai terus keluar dari UKM untuk jalan-jalan. ingat nak pergi window shopping kat Mid Valley. tapi bapak penuh parking! semua tak boleh masuk. ai pun terus larikan diri ke Alamanda, Putrajaya. tenang sikit jiwa. beli magazine EH! kegemaran ai yang kat bawah ni.

EH! Dec 2010
dah nak habis bulan 12 baru beli. ntah pape ntah. ahai....suka hati lah. asalkan ai beli. kalau tak beli pun,ai beli la benda lain.

ai beli  Classic Chocolate and 3 keping donut kat Big Apple and terus balik. ingat nak tengok wayang. tapi cerita yang ai nak tegok belum ditayangkan lagi...... so, sambung makan donut kat bilik. hehehehe......

and that is it for today!
penat~

2 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah best buleh jd ala2 model gitiew.. sy pn x knl dia kekekekeke

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe..... biasa-biasa jer cik lekit oi... bukan cantik sngt pun nak jadi model sebenar. aik, cik lekit tak pernah tgk Gadis Melayu ker? saya yang jarang-jarang tgk ni, rupanya ada orang yang tak pernah tgk langsung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...