nuff

Monday, December 6, 2010

jadi macam kura-kura pun tak pe.

ann, the winner of ANTM 15

inagt tak kat entry yang lalu ai cerita pasal ANTM circle 15 yang baru tayang kat StarWorld?
si Ann ni, masa baru baru stat dia sangat lemah, sangat low  self-esteem, sngat keding, and macam tak yakin dnegan diri sendiri. 

yang lain-lain semua ada gaya tersendiri, yakin, berakat, over confident..... n bla bla bla.... tapi kalah dengan Ann ni. siapa sangka kan??? 
dunia ni adalah sesuatu yang unexpected. 
betul tak??
tak sabar nak terus tengok ANTM 15. tapi rasanya tak dapat tgk sampai habis coz lagi 2 minggu dah tak dapat layan astro (kene balik UKM). huwaaaaa..........
: (


yang bawah ni adalah salah satu gambar kenangan masa join sukarelawan 
sukan Paralimpiad kat Melaka 18-28 Nov 2010

gambar ni di ambil masa majlis penutupan sukan. 
we had so much fun together!!!!




1 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anda di tag

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/12/ayuh-kita-bersenam-bersama-bloglarian.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...