nuff

Friday, October 1, 2010

luahan rasa

memandangkan roomate kita tgh bersedih dengan laptop dia yang tak dapat direpair, kita pun nak juga luahkan perasaan sedih kita yang tengah frust menonggeng-nonggeng ni.....

ingat orang putus cinta aje ke yang boleh frust menonggeng-nonggeng? tak bercinta pun boleh tau.... huwaaa..... :(

nak tau tak, kita admire sangat kat dua manusia ni..... rasanya diorang bukan artis kot. cuma manusia biasa yang kita pun tak pernah jumpa dia. tapi ada sesuatu pada diorang ni yang kita admire and cam suka nak tau.

so, apa yang kita buat???
kita add la dia kat Facebook. and yang lg sorang ni ada blog. and kita pun follow la blog dia..... kita admire ngan entry2 dia ni. ayat dia pun sempoi jek walaupun kita tak tau pe yang dia ceritakan.
kita suka blog Dey Minachi

kenapa kita admire diorang?:
1. sebab dua-dua natural beauty
2. both ada kulit yang gebu
3. both ada rambut yang cantik (mesti natural juga)

tak pe la..... kita sedar kita tak cantik macam diorang. kita tak de rambut lawa mcm diorang..... apasal ter emosi lak ne???

kita dah lama add diorang kat facebook.tapi sampai ke hari ini, mereka tak de pun buat apa2. approve pun tak, ignore pun tak.... kita ni tertunggu2 la.... huwaa.....

tak pe la kan, mak kita kata, kalau orang dah tak suka, kita tak leh paksa.

hmmmm.... :(


nnt korang tgk la mcm mana cantiknye diorang tau~ nak curi gambar n letak kat sini tak berani pulak. takut kene report plak nnt.... :(


eh! dah lah..... baik kita g mandi.

2 000 kritikan hebat!:

azlini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu.seyes sedih tahap maksima..
xtau la pe nak jadik lepas ni..hoho.
sob3..

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu....sedey kan? xpe la.... kita sedar diri kita ni hanya tatak di bwh tempuwong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...