nuff

Saturday, October 2, 2010

Jangan Kacau Saya

dah 5 minggu (agaknya kot) aku dah tak jmpe Pn. Norsyidah untuk tunjuk progress Latihan Ilmiah aku. sampai kan semalam En Askar (sama-sama bawah penyeliaan Pn Norsyidah) berkata:

"Sha, Puan kirim salam rindu kat kau..." (dengan berwajah cam nak senyum tapi segan2)

aku memang dah lama sebenarnya menunggu kata-kata itu. and macam yang aku dah biasa bagi tau kat kawan-kawan aku bila diorang tanya pasal Latihan Ilmiah (LI), aku akan jawab:

"aku tak buat apa-apa pun lagi. tengah tungu nak kene marah dengan Puan jek ni" (dengan muka cam xkesah) sambil sebenarnya dalam hati risau tahap dewa.

agaknye kenapa aku masih tak de progress untuk tunjuk LI aku pada puan??
aku rasa aku perlu senaraikan perkara yang mengganggu aku baut LI.

1. Orang buat bangunan kat sebelah kolej aku ni telah mengganggu konsentrasi aku
2. bila nak buat LI jek, aku akan terleka layan Facebook sampai ngantuk and terus tak buat.
3. Sejak Lini (roomate) aku yang gila berblog and baca blog ni kenalkan aku dengan Nuffnang, aku jadi minat membaca blog2 orang lain yang popular walaupun belom tentu aku pun sama-sama update blog aku.
4. bila nak buat jek, ada je perkara-perkara lain yang mengganggu fikiran aku contohnya;
-nak makan
-buat assignment lain yang tetiba nak kene hantar
-nak berak
-nak mandi
-nak sapu sampah (ntah pape ntah. time tengah free tak nak buat plak)

jadi, persoalannya disini.....

aku ni nak GRADUATE ke tak??????
ish.... mestilah!!!

ok2. sekarang juga aku buat Latihan Ilmiah aku

2 000 kritikan hebat!:

azlini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhaha.. cakap je kat dia.. "aku pun rindu Puan gak.. cuma masa tak mengizinkan..." lalala... aci tak jawapan ni??? hehe..


lepas ni ingat peruntukan masa 4 jam sehari untuk tesis. gud luck!! haha..(gaya macam aku da siap je.. padahal.. hampes!!)

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha.....poyo jer 4 jam 1 hari utk tesis. tasha~ tasha~... hahahaha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...