nuff

Tuesday, June 21, 2011

Mimpi Ben Ashaari lagi~

mula-mula kita kene la letak gambar Abg Ben sebab kita mimpi dia kan....kan.....kan....

inilah orang yang I mimpi

eh!!!!!
silap-silap..... nama pun gmbar hasil carian google kan..kan....kan....



haaa...... yang bawah ni baru betul.

I mimpi Abg Ben lagi, kepada isteri Abg Ben.... tolong jangan marah I tau, I bukannya sengaja nak mimpi Abg Ben. Tiba-tiba aje dia muncul dalam mimpi I. al-kisahnya.....

I pergi bercuti ke sebuah pulau yang I teringin sangat nak pergi....Maldive!!!! I teringin sangat nak pergi sana.... jadi, dalam mimpi tu, I pun pergi lah ke pulau itu bersama rakan-rakan..... sedang leka tengok keindahan pantai dan manusia-manusia yang sexy sedang mandi-manda dan berjemur di tengah panas.

I nampak ada satu lelaki yang sangat sasa badannya sedang berlari anak mengejar girlfriend dia (kot) menuju ke arah pantai.

 "WOW!!!!! sasa sungguh badan dia..... kalah Ben Ashaari!!!" I separuh menjerit ke arah kawan I.

tiba-tiba ekor mata I terpandang satu manusia yang rupa dia sebijik macam Abg Ben.... alamak! memang betul Abg Ben lah!

"Hye, Tasha ....lama tak jumpa" dia menegur aku.

'alamak, Abg  Ben ingat aku lah!!!' dan hati kecil ku berkata.  
(ish.... kejap I, kejap aku... dah melalut lah tu!)

dipendekkan cerita, Abg Ben duduk sebelah I. I segan.... I duk jauh sikit.... lepas tu kan..... Abg Ben duduk dekat sikit ngan I. I pun segan lagi.... tapi I tak move.... I suka..... hahahahaha...... gatal!!!

then, duk la berbual and melihat  karenah manusia yang pelbagai ragam di tepi pantai dengan pemandangan yang sangat indah ciptaan Tuhan. OMG!OMG!OMG!  indahnya mimpi itu...... dapat tengok pantai yang cantik, laut yang biru, Abg Ben yang sasa..... indah sungguuuuuhhh~

tapi yang peliknya macam mana I boleh termimpikan Abg  Ben sedangkan I tak ada pun memikirkan dia???
PELIK!!!!



dulu pun I pernah mimpi Abg Ben Ashaari ni. KLIK SINI

2 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboii..
kemain lagi suke yer...
hahaha

bersama kak Es said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik laaaaaa.. meh sini tgk budak ni
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...