nuff

Tuesday, June 14, 2011

Digi Smart Plan

Actually, entry kali ni just tak tau pasal Digi Smart Plan yang bayar internet unlimited RM68 tu.

Siapa guna digi smart plan? I nak tau adakah penggunaan internet nya sangat laju sehebat halilintar? Atau....adakah internetnya lebih lmbat dari siput?

Kalau u olz ada guna sila la jawab soaln i ea? I tgh nak survey network yang sediakan internet yang baik dalam masa yang sama penggunaan telefon pun baik la.... Supaya nk bayar bil pun baik2 aje. Hehehe...

Atau u ols ada suggestion pkai plan internet telefon yang bgus ke?
Published with Blogger-droid v1.7.1

3 000 kritikan hebat!:

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adik shida guna bb org kuning rm68..skrg nie pun shida tgh on9 bb org kuning d kl...liputan agak memuaskan....tak de putus2...

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entah..no komen.. lalala~

Подтверждаю said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam..
kalau penggunan tak ramai, ditmbah pula denganliputan yang meuas, for sure memang laju internetnya. kalau dah ramai..alamatnya berkongsi laju macam peer to peer~

=p

pakcik fikir pun nak ambil pelan yang murah tu. sebab pakcik guna handphone je. data tak banyak. kalau amik maxis yang rm 18 seminggu tu pun ok kalau guna hangphone. sesuia untuk bb

dg? er..tengah survey. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...