nuff

Friday, July 1, 2011

cinta yang dipelihara



Hye semua~

tadi jalan-jalan tengok gambar kawan-kawan..... ada la sorang kawan ni, I tgk gambar dia ngan awek dia yang diorang couple sejak zaman sekolah. seronoknya tengok diorang... bercinta bertahun-tahun lamanya and masih bertahan. rasanya mesti ada pasang surut  dalam hubungan tu kan. tapi kenapa la korang tak kawin-kawin lagi? sampai bila nak bercinta? klu dah dekat nak kawin bagus lah~

I jadi terfikir yang sebenarnya macam rugi la pulak kalau bercinta lama-lama ni..... sebab tak ada peluang nak kenal dengan orang lain. mana tak nya.... kang kalau fall in love dengan orang lain. dituduh curang pulak. betul tak? 

bila nak putus tanpa sebab macam pelik la pulak.... hahahaha.... pape pun, semoga kita semua mendapat yang terbaik untuk diri sendiri. amin~

tapi bila dah kawin pun.... kita kene pertahankan juga cinta tu supaya kekal hingga ke tua. kan2??? so, I rasa sebab tu lah masa zaman sebelum kahwin ni.... kita kene cari yang terbaik. supaya perkahwinan akan kekal bahagia selamanya. pada mereka yang dah bertemu cinta yang dicari, congratulation I ucapkan.

me??? sedang mencari~
wish me luck okay...



2 000 kritikan hebat!:

Cik Mun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Agree. Bila fikir-fikir, flashback tiba-tiba rasa rugi je bercinta lama-lama. Waste of time untuk perhubungan yang belum tentu kekal. Hehe. Moga kita dipertemukan dengan cinta yang hala dan terpelihara. Amin.

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sume yang terjadi ada hikmahnya..
papepun.. moga kita semua dapat cinta sejati tak lama lagi..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...