nuff

Sunday, July 31, 2011

KFC putus tunang

hye semua...

Just nak luahkan apa yang bermain dalam fikiran. 
bila baca surat khabar hari ini, I tengok KFC mengaku yang dia dah putuskan pertunangan dengan Elia (jejariruncing). mest hari ini berjuta-juta orang masuk melawat blog Elia kan??? cemburunya rasa..... (sebab blog I ni sunyi sepi tak ada pengunjung)

Tapi hakikatnya....kesian kat diorang baru bertunang dah putus. klu kita masuk blog Elia pun.....hampir setiap entry dia sebut tentang KFC. macam mana la dia nak teruskan life blogging  dia bila dah putus tunang tu ek. agak2 dia buang tak semua entry y ada sebut pasal KFC?

Tu lah orang kata...... masa bertunang ni darah manis. senang tergugat. kene jaga elok2..... baru bertunang je aritu dah beribu duit habis untuk pelamin, pakaian tema arabian dia tu...... OMG!!!! sungguh membazir. kesian pun ada..... tak pe lah~ 

ajal maut, jodoh dan segalanya adalah ketentuan Allah. mana tau sekarang putus tunang tahun depan KFC dengan Elia bernikah ke kan2?? siapa tau~

lagi satu yang naik pelik bin hairan pasal kisah rumah tangga Jimmy dengan anak jutawan kosmetik tu. kenyataan bercanggah. naik pening pulak kpala ni (tak de benda lain nak pikir sebab sedang jadi penganggur)

3 000 kritikan hebat!:

ema catchy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serius..kecian nyaa..hurmm..itulah dugaan pertunangan

cik hani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masa bertunang memang banyak2 dugaan. harap mereka tabah. tapi kalu dah jodoh takkan ke mana

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik hani NAD @ema catchy : SEMOGA ADA HIKMAH YANG BAIK ATAS APA YANG TERJADI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...