nuff

Wednesday, July 13, 2011

Tasha Reject lelaki yang...

hye semua...

I nak straight to the point.

I tak suka lelaki yang banyak sangat tanya. kenapa macam ni, kenapa tak macam tu, bila macam tu? ape itu? apa ini? and macam-macam  lah yang dia nak tanya. I memang tak suka and I reject gila-gila lelaki yang banyak soalnya. lagi2 bila dia nak loyar buruk ngan I. tanya itu, tanya ini dengan niat nak bergurau. sesungguhnya I memang tak suka. so, En. X yang dah kene reject..... sila perbaiki kesilapan anda yer. sila la cari perempuan yang boleh layan bayak sial soal U tu yer.... sebab I ada bayak lagi soalan nak kene jawab. soalan exam, soalan akhirat, soalan agama and so on...

Oopss, sebelum terlupa.... I memang reject gila-gila lelaki yang tak menepati masa! walaupun dia suka pakai jam. kalau dia kata pukul 8, I akan berada di tempat tu pukul 7. 55... and I cuma boleh bagi excuse 5 minit aje. lepas I dah tunggu sampai pukul 8.05 tak datang juga.... I blah~ (kalau 1st date sila tepati masa okay).




P/S: tiada masa nak cari kekasih. I just nak orang yang ikhlas and minang I untuk jadi *..* dia (FULL STOP)

3 000 kritikan hebat!:

Akulah Pak Lan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gudluck babe..
lgpun tak guna bercinta bagai nak rak at the end tak jd kawen.
but be carefull even dah bertunang, kerana hati manusia mmg tak dapat dijangka (bercakap melalui pengalaman)

Iffah Afeefah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

grg betol tsha

erm betul kadang rimas jugak

athirah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice ! ketepatan masa tu penting .


btw, visit my page if u like
http://athirahshariffudin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...