nuff

Friday, August 26, 2011

Kenapa Facebook best?

hye semua....

hari ni terfikir nak buat entry ni sebab I baru je tergelak golek2 pas baca satu persatu status yang keluar kat Home Facebook I. klakar la manusia ni.... sebab tu Allah ciptakan kita ni dengan macam2 perangai dan sifat supaya hidup kita ni ceria dan ada pasang surut. jangan nak suka2 sangat and jangan nak sedih2 sangat. hahahaha.....

macam2 status yang keluar. marah lah, sedih lah, geram lah....laporan kaji cuaca pun ada. tak boleh blah betul. and yang paling buat i tergelak guling2 hari ni, ada pulak yang TERmencarut bulan puasa. hahahaha.....

ada ke istilah termencarut?hahaha.....

kawan2 sekalian, cam ne pun korang..... I lap u so much lah!!




eh, YUYU Zulaikha pun ada? saje je. nak gedix2 masukkan gambar Yuyu, mana tau leh up macam yuyu. hahahaha......


p/s: apasal mood excited balik kampung  kali ni  macam kureng jek ek? down la.....

2 000 kritikan hebat!:

hakmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entri kenapa facebook tak best takde ke?

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hakmi belum rasa nak buat lagi. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...