nuff

Tuesday, August 16, 2011

Bahaya! Penyakit Berjangkit...

hye semua....

nak share something yang bahaya ni.
so, mintak semua sila ambil perhatian okay....

cuba tengok ada tak orang kat sebelah anda?

kalau ada, cuba senyum kat dia.....


senyum macam pak cik ni kat kawan sebelah anda.
tengok, dia senyum balik tak kat anda.....
senyum ni penyakit berjangkit. bahaya!!!

kalau orang tu tak senyum balik, itu lagi bahaya!!!

ada rasa mcm nak senyum tak?




ada lagi satu penyakit berjangkit yang tak kurang tinggi risiko tahap bahaya dia~
kalau tak percaya, pergi la kat klinik kerajaan atau hospital kerajaan. kalau nak senang pergi station bas je...

perhatikan orang yang tengah menunggu tu.
kalau dia menguap macam ni:

mest tak lama lagi anda akan realise yang orang di sekeliling orang tu pun akan menguap juga
jadi la lebih kurang macam ni:


kalau nak try buat experiment, sila cakap menguap.... menguap.... menguap.....
beberapa kali dalam hati anda. mesti kejap lagi anda akan rasa macam nak menguap.
see!!!! I dah menguap dah pun. 




p/s: omputeh kata menguap tu yawning. 



3 000 kritikan hebat!:

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adeh..menguap tak hengat..

ejulz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1 ofis menguap.. heHe

kaki bola said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice.it's true.i smile reading this entry.Is that disease?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...