nuff

Monday, August 15, 2011

Duit-duit.....dimana kau duit??


sejak beberapa jam yang lalu, I macam tertarik dengan buat duit melalui FB ni (melalui Infinity Downline). betul ke tak ek?
bnda ni yang I tau dia tak sama macam nuffnang atau mana-mana badan iklan untuk orang yang ada website.
dengan bermodalkan RM100. duit jadi berganda-ganda. betul ke ek?
adakah benda ni akan berakhir macam skim cepat kaya?
 tapi, PM sendiri pernah sarankan untuk rakyat Malaysia jana pendapatan dengan laman sosial.
hmmm..... 

Siapa yang pernah ada pengalaman sila la share...

5 000 kritikan hebat!:

Pendamba Mawar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun teringin nak taw pasal bnda cam ni.. betul ke modal rendah tapi jana pulangan tinggi.. dan betulkan semudah yang diiklankan?

Cik Domo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xpernah tahu..=.=
takot nak cuba..hahaha XD

nnt dapt info share ek XD

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeke PM sarankan? aku rase PM sarankan wat bisnes jual brg2 gune laman sosial.. klu wat duit ikut care ni aku x penah dgr..

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jgk join.. tp tkot kene tipu.. heheh.. pape hal nnti share yer..

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh caye ke?? tkt gak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...