nuff

Sunday, August 28, 2011

Apa Khabar Iffah?

hye semua,


mendengar khabar tentang Iffah @Miss Ran Semalam rasa terkejt and risau and resah..... tak senang duduk dibuatnya. semuanya bermula masa I baca kat blog Sunah tentang berita kemalangan Iffah. katanya kereta terbakar. Masya-Allah......


tanya sana sini....semua pun tak tau perkembangan terbaru Iffah buat masa semalam. bila dah petang sikit, Cik Pulau telefon I bagi tau berita kemalangan Iffah, I ckp I dah tau...... and Cik Pulau bagi tau yang Iffah melecur di muka dan tangan. rambutnya terbakar... hurmmmm...... kesiannya....Dah la nak raya dah ni.


untuk hari ini pulak, bila baca blog Sunah, berita terbaru....kulit Iffah dah jadi putih la pulak. hehehe..... baguslah Iffah dah putih. hilang semua jerawat2... (cemburu juga ni). dia kata doktor dah buang kulit yang melecur tu. katanya kecederaan luaran hanya pada muka, tangan dan kaki... Alhamdulillah tak de kecederaan dalaman. nasib baik lah Iffah sempat keluar dari kereta sebelum kereta dia meletup. Allah Maha Besar!!!




dan paling terbaru, I telefon Iffah dan tanya perkembangan dia... doktor kata 3-4 hari lagi baru boleh keluar. Raya di Hospital je la jawabnya.... tak pe lah kan Iffah, tahun ni tukar tempat raya pulak. raya kat Seremban pulak tu. kalau tak silap I, kampung Iffah kat Kajang. harap2 Iffah cepat sembuh.... pada rakan2 yang nak menyampaikan sumbangan untuk membantu meringankan beban boleh diberikan kepada.


Puan Latifah Mohd Isa  -  14350069250524  (Bank CIMB)


kepada Iffah, kami semua doakan semoga Iffah cepat sembuh dan lepas dah putih ni.... mesti jadi makin cantik kan??


Siapa nak tgk Iffah dah jadi putih, boleh klik sini

2 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sha...
nt masa raptai tu kte g tgk iffah kat kajang nak tak???

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga cik Iffah tabah & cpt2 sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...