nuff

Thursday, August 26, 2010

apa yang boleh buat Intan Natasha RAJIN???

Intan Natasha tak pernah rajin tau.....
sangat2 lah pemalas anak pak cik Bakar ni.
hidup dia, suka melepak2 jek. and yang paling dia suka adalah buang masa!
buang duit, lagi lah anak pak cik Bakar ni suka sangat2!

tapi sejak akhir2 ni....
pelik sangat tau.
anak pak cik bakar rajin g kelas,
rajin siapkan assignment,
rajin baca buku (yeke? mcm tipu jek. TOLONG JANGAN PERCAYA)

biasanya klu time pagi2 klas kul 8 dia akan bangun,
kelip2 mata and then tetiba dah termimpi yang indah2 and skali tgk jam dah pukul 10 pg.
kemudian barulah dia akan g klas yang selepas kul 10.
dia kan konon2 lectrr. buat masa sendiri jek.
POYO~

kalau assignment plak,
after dia dah berjaya melonggokkan semua assignment tinggi menggunung
baru lah dia akan mula kelam kabut nak siapkan
and hasilnya, assignment yang ntah pape jek (asal siap)

tapi apasal sejak akhir2 ni Intan Natasha mcm rajin sikit ea?
sikit je tau!!!
lom betol2 rajin lagi....
kalau dia betol2 rajin,... alamatnya..... anda memang dah gile.
sebab Intan Natasha yang betol2 rajin tak wujud.
LOL~

nak tau x?

sebab kan....






sebab kan....










sebab kan.......
dia nak cuti raya tiga minggu terus.
orang lain dapat cuti 1 minggu, dia 3 minggu....
dia kan kononnya lecturer~
suka buat masa sendiri.
LOL~

so, kalau anda curious sangat dengan tahap kerajinan Intan Natasha
inilah sebab dia. so, sila jangan pelik OK!

cuti perayaan+cuti pertengahan semester 1 2010/2011:
9 sept -19 sept 2010


tapi Intan Natasha start cuti :
28 ogos-22 sept 2010 (memang berbaloi-baloi~)

2 000 kritikan hebat!:

azlini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so jelesssssssssss....
x aci neh.. tinggalkan romate sensorang..huhu..

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahahaha......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...