nuff

Thursday, August 12, 2010

untitled

merujuk post aku yang lalu......

aku sngt bersedih coz di REJECT.
tapi sekarang aku dah tak sedih lagi dah.
WHY? Why? whyyy??????
sebab tindakan aku yang berani and agak tak tau malu
telah merubah kejadian.

okay.setelah aku meyedari aku telah di reject.
aku sngt bersedih and kept thinking why..why..and why..?
so, aku nekad untuk add Danny semula dan hantar msg kat dia. (agak xmalu gak la kat sini)

tapi aku tak de la desperado hantar msg tnye nape dia reject aku.
ni msg yang aku send kat dia:

"hi danny, kindly i beg u...... can u please send me all the photo of me from your camera to natashaintan@live.com ? :)
Thank you"


2 pasal la aku ni punye la bersungguh2 nak add dia pasal aku nak pix2 aku dari camera dia.
bukannya aku ni desperado sngt nak kwn ngan mat salleh.
choiii....
ada aku kesah dia mat salleh ke.... mat top ke pe ke???

then dia reply msg aku and bg tau yang dia akan hantar pix2 aku melalui e-mail.
aduh....
lega.....
and beberapa ketika lepas dia reply msg aku, dia pun approve aku to be friend.
wah..... mcm 2 jek ek?
apa yang aku mengarang selama ni ntah la betol ke tak.
aku pun tak tau....
tapi finally dia sudi juga approve aku.


:)

P/s: kenapa untitled?
-sebab aku tak tau nak letak tajuk apa atas kegembiraan ini. gembira ke??? biasa2 jek.
:P




2 000 kritikan hebat!:

Keith said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya sedang belajar bahasa indonisia (dan bahasa melayu)
Saya bisa membaca blog anda (one sentence at a time!) but I find slowly I read better each day...

So this is your "bla, blah, blah"

Terima kasih untuk blog anda

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.... terima kasih ye....
kamu asal dari mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...