nuff

Sunday, May 13, 2012

Selamat Hari Ibu....

Sejak dah jadi guru Interim ni.... ada la gaji sikit-sikit.... so, boleh la nak belanja lebih sikit untuk Hadiah Hari Ibu. macam post I yang lalu, hadiah untuk Ibu tak semestinya mahal. tapi kalau seikhlas hati, ucapan dan kucupan pun dah cukup buat Ibu kita rasa gembira. 

I belikan Beauty Umaira  RM230 je,(telan air liur dengarkan harga dia.) xpelah,  hope kesihatan my mom akan bertambah baik and menjadi semakin cantik dan berseri-seri. I beli benda ni bukan apa..... sebab terpengaruh dengan gaya pemasaran Kak Ton dalam Wanita Hari Ini kat Tv3 tu. 

Bila Kak Ton cakap beriya-iya..... "macam yer je boleh cantik, Kak Ton ni. Nanti Along beli, ibu makan tau.... kalau tak cantik, kita saman Kak Ton. hahahaha" I cakap kat my mom. ngeeee..... so, sebab tu lah I beli benda ni kasi kat my mom. dengan harapan, banda ni berkesan. 

Along sayang ibu~ 

1 000 kritikan hebat!:

Uncle Jonni said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slmt hari ibu pd semua ibu2... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...