nuff

Wednesday, September 11, 2013

My Wedding of the whole life

My wedding dah lama berlangsung dan dah lama sangat2 I tak update blog I ni.

Masa singkat yang ada ni... i nak share la sikit gambar2 perkahwinan I yang dah berlangsung pada 27 April 2013 di Dewan Taman Mawar Pasir Gudang, Johor. nikah siangnya.... and majlis resepsi sebelah malamnya. nikah and resepsi di tempat yang sama.

I sentiasa doakan ini perkahwinan pertama dan terakhir ku bersama Ahmad Nornikman B. Johari.

ini masa nikah

ini lepas dah sah

ini gambar kek masa resepsi malamnya

ini pelamin I

ini meja makan damai

ini pula masa bersanding

ini masa outdoor di Nusajaya

ini gambar yang i paling suka sebab menyerlahkan inai I yang cantik sangat.

and ini gambar outdoor yang I paling suka. sweet like sugar crush. 

3 000 kritikan hebat!:

Suria Lekatlekitgurl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah.. lama x dengar khabar tup2 dah kawen je.

Hidayah Suhailee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah.. tahniah... doa hubungan tu berkekalan dan diberkati.. :)

Eddy Ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...