nuff

Saturday, March 23, 2013

mimpi dah kawin

dah lama perkara merepek tak berlaku dalam hidup I. maybe juga sebab dah lama tak berangan kot. dulu  perkara merepek selalu berlaku sebab I ni kuat berangan. hahahahaha.......

yang terbaru, I mimpi, i dah kawin dengan Nazim Othman. kenal x?

ini lah diaa..... i kenal dia masa cerita petang-petang yang dia belakon dengan neelofa kat Makkah tu. 
pnah tengok x? kalau tak pernah tgk, abaikan.....

so, back to mimpi merepek I, 
I dengan si Nazim ni dah kawin..... dah kawin, so.... dah kawin la kan~ 
hahahaha...... then tetiba ada pulak orang datang rumah kitorang nak projek renovation.
pas tu kat ruang belakang rumah kitorang ada jamuan dengan kek segala bagai.....
hidup cam retis sangat dalam mimpi tu. 
untunglah I dapat jadi isteri dia dalam mimpi. 
hahahahaha....

i cerita dengan my fiance pasal mimpi merepek tu. 
and he said "Nazim, gay tu??"
I pun, macam pelik..... gay kah dia?

hurmmmm......
nampak gaya dan hasil google, macam ada gaya gay. 
tapi lupakan pasal gay atau guy, yang penting....
mimpi itu indah.
sila jangan cemburu okay~

I mimpi dia sebeb minggu lepas baru belek mag ni kot.....
mag y dah lama beli tapi baru minggu lepas baca. 
sila jangan contohi amalan ini. sangat membazir!!


1 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun penah mimpi kawen dgn artis jugak.. dengan kamal adli lg. siap ada sorang baby. bila terjaga tgk muka asben spontan je hati kata.. "dia lebih baik dari kamal adli".. hahaha x penah cita lak kat asben or sapa2 pasal mimpi ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...