nuff

Wednesday, December 14, 2011

dinner Hawaiian Night

end of this month ada dinner tema Hawaiian Night kat tempat kerja, I lost idea la mcm mana nak dress up supaya nmpk lain dari y lain. klu I dress mcm diorang y kt bawah ni ok x?  sure lain dari y lain kan? tapi mana nak cari rambut warna cm ni kat JB ek?


after bronzer :P



tapi rasa cam malas la pulak nak beli-beli baju. ntah bila nak pakai lagi pun tak tau lah.
kalau I pakai mcm kat bawah ni pulak......

tak senang duduk pulak semua orang. termasuk I sekali tak senang duduk. hahahahah....

blur kejap..... tgk lah nnt cm ne.

8 000 kritikan hebat!:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pakai yg bawah tu ok kot... cekcii skit... heeee

Cik Pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dinner tempat keje ke ni sha???

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha'a cik pulau~

model pakaian murah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mane entry dinner? ;p

Norgadis Labuan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasih atas segala-galanya...

http://norgadis.blogspot.com/2012/01/27-award-2011-dari-sahabat-blogger.html

Faza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe nice theme :)

KizZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ewah seksyi...


AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...