nuff

Friday, April 16, 2010

Banding-Beza


ramai sangat yang tegur aku ni kurus.
sampai ada yang terkejut tgk aku kurus, muka dia macam nampak hantu.
sungguh merisaukan aku.
diorang kalau tegur aku kurus,
mesti dengan buat muka macam aku ni mangsa anorexia jek.
takut pulak aku...

ntah kat mana yang kurusnye pn aku tak tau la...
setelah membuat penelitian
dan membanding beza....

penat aku cari gambar2 lama yang mungkin menampakkan aku gemok
and gambar baru yang mungkinkan aku nampak kurus
akhirnya....

inilah yang aku dapat.
so, ada beza ke??





aku rasa macma xde beza jek..... macam sama je.




dalam masa yang sama,
tanpa aku sedari
ada sesuatu yang tersimpan di sebalik gambar-gambar lama aku....




tadaaa.....

gambar sebelun ni adalah gambar masa aku dinner kolej masa 1st year.
budak-budak lagi masa 2...
aku and redzwan azizan masing2 xde pape dalam tema RETRO.
LOL

gambar selepas pula adalah gambar dinner kolej juga masa aku 3rd year.
LOL~
awalnya hanya biasa,
selepasnya....
siapa sangka yang kitorang memang berjodoh untuk
jadi Prince & Princess Of The Night.
hahahaha.....

XOXO

enough!!!

2 000 kritikan hebat!:

FAizal@DeboT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kurus la kau skrg.. ayo lupe ke kayu pengukur kau kurus ke atau bertambah berat badan ngn jam sakti kau tue.. klu kau rase sendat mule la kau berdiet..huhuh

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi memang jam 2 sentiasa aku pakai longgar, cuma bila rasa cam ketat baru aku diet2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...