nuff

Wednesday, October 10, 2012

Kecewanya Hati....

hari ni nak meluahkan rasa kecewa sebab menerima email dari lecturer....

sebelum tu, nak flash back yang I ada daftar kelas transisi kerjaya dengan Puan Aliza, tapi pendaftaran clash dengan kelas lain. tapi memandangkan masanya tak clash, i cuba la nak daftar manual...... i pun pergilah ke kelas itu dengan gembiranya...... and cakap dengan Puan Aliza yang i akan daftar manual.

tapi mingu hadapan dan minggu lg satu I tak dapat datang sebab ikut program sekolah. huwaaaaa....... I ni dah beriya-iya sediakan surat tunjuk sebab tak dapat hadir kelas.

dan minggu yang seterusnya I pun datang ke kelas itu. MALANGNYA...... kelas ditangguhkan tanpa pengetahuan I sebab lecturer keluar katanya. huwaaaa.......(masa ni, nama I masih belum ada dalam sistem kelas Transisi Kerjaya tu)

I bersungguh ni nak buat assignment, I pun email la lecturer I and tanya tajuk I tu boleh ke x? TIBA-TIBA..... dia reply yang I tak datng kelas selama 2 minggu, and memandangkan nama masih belum daftar dalam sistem, I dianggap tak berminat dalam kelas tu. sekian.

Huwaaaa..... kecewanya Hati. apa nak buat??

I fikir nak try buat rayuan, and kalau tak boleh juga, i akan daftar kelas tu pada semester lain. so, nampaknya kalau tak boleh juga amik kelas Transisi tu.... I cuma amik 2 kelas aje la Semester ni. RUGI-RUGI.......... RUUGGGGGIIIIIII...............


1 000 kritikan hebat!:

cerita best said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...