nuff

Tuesday, October 9, 2012

Karimun Part 3

ini masa hari ke-3 and before berangkat ke Malaysia. so, masa yang ada sebelum check-out dari hotel pkul 2, kitorang isi masa dengan menghabiskan sisa-sisa rupiah yang ada. masa tu, 
1juta rupiah bersamaan RM329.

ini pemandangan tempat membeli belah dia. I think, nak jalan kat Karimun ni, seronok kalau beli telekung, kain batik, kain pelekat and barang yang xde di Malaysia je. kalau yang ada kat Malaysia xyah beli pun tak pe..... sebab harga dia xbest. kalau rajin nak duduk lama2 boleh la tawar menawar sampai 50% dari harga yang dia tawarkan. tapi mest orang kedai tu rasa rugi. hahahaha......




pemandangannya sama mcm kat Sandakan,Sabah masa I tinggal sana masa kecik2 dulu 
dalam tahun 1997-2000

tengok orang tu bawa nsnas. banyak giler! kuat betul tenaga dia.

speechless!

ini hotel yang kitorang duduk. dekat sangat2 dengan jeti Tanjung Balai


kat ekspo ni la yang ada jual barangan rotan tu  kat Part 2


dah nak balik.... bye2

1 000 kritikan hebat!:

cik hani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila tgk view tu..teringt ms trip dlu g sane thun 2009..
tp tu semua da tggl knngn..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...