nuff

Friday, April 13, 2012

Cara Buang Malware


minatang ni la yang akan keluar tiap kali i type alamat blog i. 

mula-mula gelabah. then tak de masa nak pikir sebab banyak kerja lain nak buat. 
so, akhirnya ada juga masa nak menggodeh. 
I google "cara buang malware"
buka beberapa laman web. and blog ini yang paling banyak membantu. 


so, kat bawah ni adalah blog2 yang disarankan oleh hafizah. dan I dah pun berjaya buang malware tersebut berdasarkan setiap blog yang I buka. (semua cara I buat!!)

bagi anda yang mengalami masalah yang sama, boleh la cuba klik-klik link kat atas ni yer.
~ selamat mencuba ~

2 000 kritikan hebat!:

Sherwieyna Muzzawer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal. I dah follow blog comel ni.follow i balik ye..tq..;)

~batrish♥~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq for sharing..kena jugak malware kot =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...