nuff

Thursday, September 22, 2011

Bergambar Pre-Konvo

hye semua....

Malam tadi sempat la my family masing-masing ambil masa untuk bergambar demi Along (I la tu~) nak pakai jubah. ngeee.....

seronoknya dah nak konvo..... sebenarnya masa zaman sekolah-sekolah dulu....I tak pernah pun bercita-cita akan belajar sampai ke menara gading. serius!! sebab dulu masa zaman sekolah I bukan budak pandai and bukan juga budak skema yang rajin baca buku. kalau main-main.... jalan sana, jalan sini, tolong cikgu angkat barang memang la I suka.....tapi kalau suruh belajar. malas nak mampos. sebab tu keputusan tak pernah pun dapat 4A. (serius tak pernah!!!!) even UPSR ke, PMR ke, SPM ke....atau STPM. tapi mungkin Allah dah tentukan jalan hidup I akan masuk Universiti juga. so.....itulah jalan hidup I. memang betul lah, apa pun yang kita buat, kita hanya mampu merancang. tapi Allah yang tentukan segalanya.

Sebab apa tau..... I jadi teringat dengan kawan I yang memang pandai masa sekolah dulu, tapi malangnya dia tak de rezeki masuk Universiti. result dia dah tentu lah jauh lebih baik dari I.... kesian dia..... tapi sekarang dia tetap berjaya walaupun tak masuk Universiti. I tumpang bangga untuk dia. dah Allah tentukan jalan hidup dia macam tu kan~

okay, malas nak cerita panjang-panjang. I harap, jalan hidup I ni.....I akan hargai sebaik-baiknya. sebab I bukannya anak orang kaya atau budak yang pandai. tapi apa yang I dah kecapi hingga hari ini....I tak pernah impikan pun masa I kecik-kecik dulu. Masuk UKM tu!!!! bangga siot.....(dah habis belajar baru nak bangga! terlambat sungguh!!!)


here, some photo untuk aktiviti bergambar malam tadi.

jubah untuk fakulti Pendidikan, UKM 
(amik ko!!! jubah horen!)



dah amik mesti la nak tgk hasilnya kan...
tapi rambut I sungguh tak lawa mlm tadi. sebab tak sempat nak g curl. 
mengejar masa..... serius tak sempat!
benci pulak I tgk rambut I untuk gambar yang dah siap tu nanti. sungguh tak HOT!!!
menci2!!

3 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh.. dah bergambar..
mana gmba dngan family???
mesti cntik..
sy xtau sempat ke tak nk posing satu fmly..huhuhu

Rina (◕‿◕)✿ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh2 kaler oren ke? mcm xformal pulak haha. takkan sekeping je share??

Phat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats..phat follow sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...