nuff

Friday, September 21, 2012

Diam-diam jatuh cinta....

tajuk tak ada kene mengena dengan isi entry kali ini yer.....

sekarang ni, diam tak diam, dah 5 bulan I dengan En. Nick bertunang. maknanya kalau ikutkan perjanjian (ikat setahun hidup) persediaan perkahwinan mest dah kene ada. at least tarikhnya!! tapi malangnya tarikh pun belum tetap lagi. OMG~

risau pulak dibuatnya. buat sementara waktu ni ada beberapa pilihan tarikh yang dah pilih dalam tahun 2013 nanti. so, bergantung pada lokasinya juga..... kalau tarikh tu available boleh la buat kat situ. kalau tarikh tu dah fully booked. kene la tunda pada tarikh lain. masalahnya..... bukan setakat dewan aje, banyak lagi benda lain kene fikir. duit hantaran biasanya orang lelaki bagi masa bila ek?

okay, lupakan hal itu kejap.....sebab sekarang tengah fikir nak amik pelamin, baju and so on kat butik andaman mana yang agak berpatutan dan puas hati kat area JB ni ek? ada tak yang boleh kongsikan butik andaman yang bagus??

I tengah berangan nak pakai melayu tradisional..... kalau tak dapat pun xpe la.....asalkan simple. itu yang paling penting. SIMPLE!!!

I nak En. Nick nampak mcm kat atas ni (walaupun dia pendek. hahahahahaa)

I nak pakai sanggul lintang atas kepala mcm kt gambar atas 
atau gambar bawah ni.


ada sesiapa yang boleh kongsikan butik yang menarik??

3 000 kritikan hebat!:

hnahdy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tradisional kan. apa kata pakai songket ala-ala zaman dulu2. pastu ada cucuk2 hiasan kat atas kepala tu :) Makanan plak stail kampung ada ulam, daging rebus n air asam. fuh sedap..

Cik Pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh. taun depan.. tak lama da tuu.. heee

Ana admi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah da tunang.ko ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...